Gezellig met Lianno en Romy

Ondanks dat het een gewone werkdag was, kwamen vandaag Lianno en Romy op bezoek.
Het was net als de vorige keer erg gezellig,kletsen, gamen en eten.

Zelf was ik in de middag niet zo lekker en moest daarom gewoon even rustig blijven zitten, maar keek wel gezellig naar hoe zij samen Horizon 4 speelden, ik had even snel een game pas geactiveerd, wilde ik toch al maar wat later en maakt ook niet zoveel uit, want de 28 e komt age of empires 4 uit. Verder staat Myst een ander gaaf spel er ook op dus die meteen op mijn pc gezet.
Nu konden zij lekker ook even meegenieten van de pas op mijn Xbox One.
Ik knapte na het eten gelukkig snel weer op. Geen idee wat dat nou weer was maar goed hoort erbij denk en mag de pret niet drukken.
Geen zorgen verder omdat bloeddruk, saturatie en ECG goed waren. Ik heb een een Kardia mobile, zo handig en geeft rust dat alles ok is. Bij twijfel altijd arts bellen uiteraard. Klik hieronder voor meer info.
Verder was het gewoon super gezellig en dan zo lekker slapen.

Met de Kardia Mobile maak je zelf een hartfilmpje . Het bestaat uit een heel klein plaatje (1 kanaals-ECG meter) en een app op je smartphone of tablet. Je drukt je vingertoppen op de Kardia, deze meet je hartslag en dan verschijnt je hartfilmpje op de bijbehorende app. De meting duurt van 30 sec tot 5 minuten.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie