Mijn dag niet

Al om half 4 komen er berichten binnen op mijn Messenger onderdeel van Facebook, ik kijk pas in de morgen en ontdek dat ik de klos ben. Onder mijn naam is er een groep gemaakt met 100 personen uit mijn lijst en een zeer foute link pffff.
Mensen denken dan ook niet echt na en klikken er ook nog op en zijn dan boos op mij.
Ik ben altijd erg voorzichtig, klik niet op vreemde links, doe niet mee aan al die rare quizjes maar was wel ook onderdeel met alles van het grote Facebook lek en dit is de prijs ervan.
Ik pas altijd regelmatig al mijn wachtwoorden aan, heb nu alles met tweefactorauthenticatie gedaan via een sleutel/mobiel of mail.
Als je dan zaken beveiligd, kom je weer andere fouten tegen bv hoe doe je dat met Outlook (mail programma) en ben ik weer tijden bezig om alles draaiend te krijgen, nou ja hoe dan ook alles is weer tip top en we gaan nu hopen dat het hierbij blijft.

Dan gaat er gewoon van alles tegelijk mis en tolt mijn hoofd wel even flink rond en ben ik in de avond dan ook echt doodop op en blij dat we naar bed gaan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie