Worden gezellige weken

Beide zijn we nu gevaccineerd en dus heel voorzichtig pakken we dingen op. Ik durf nog niet naar openbare drukke plekken zoals winkels, restaurants, maar bezoek ontvangen kan wel en daar beginnen we mee.

Lianno kwam vorig week en komt dit weekend weer, ik plan een afspraak met Elis en Erik en we gaan binnenkort even langs Wil.
Daarna eens kijken hoe de delta variant zich ontwikkeld en hoe wij daarmee omgaan.
Elk weekend één afspraak en in september heeft Johannes weer een audit en dus dan is het erg druk en plannen we niets.

Ik wil ook wel mijn haar laten knippen en we moeten ook een oogmeting laten doen, maar dat stellen we nog even uit.

Mijn lichaam is en blijft kwetsbaar en het is nu bijna (16-8-2016) 5 jaar gelden dat ik stopte met mijn infuus voor de spierziekte Pompe. Dit moest ik stoppen vanwege ernstige bijwerkingen (hartinfarct). We zijn ondertussen wel gestopt met roken (4 jaar al weer) , maar het lichaam gaat wel langzaam achteruit. Ik wil dus echt niet besmet raken met corona of welk griepvirus dan ook ,voor de goede orde, elke vorm daarvan kan op mijn longen slaan en fout aflopen. Voorkomen is beter dan genezen en dus blijven wij voorzichtig en genieten van wat wel kan en onze eigen omgeving (huis en tuin) .

Verder gaat alles prima hier en leven we rustig verder.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie