Tweede Pinksterdag

Tweede Pinksterdag, Johannes moet gewoon werken (UK) kent geen tweede Pinksterdag , maar die hebben wel volgende week maandag vrij Spring Bank Holiday en Johannes dus ook.
Summer Half-Term Monday. Iedere laatste maandag in mei. Ingesteld in 1971 ter vervanging van Pinkstermaandag.

Mijn dagelijkse dingen gedaan spelletjes en ik speel er wat Candy Crush, Wordfeud, HayDay, Township, Animal Crossing en nu ook regelmatig even Mario kart 8 en Mario Sunshine op Switch.
Kortom aan spellen geen gebrek, het is en blijft leuk en ontspannend, al merk ik wel dat de handen en polsen niet zo lang met controller meer willen, maar dan steeds korte periodes.

Dieren maken het goed, blijft ook leuk om naar te kijken hoe de gerbil of degoe’s steeds weer rennen in het rad of hoe ze hu hok verbouwen en nieuwe plekjes maken, elke dag weer anders.
Kuifje gaat goed wordt echt oud en slaapt veel, maar eet als jonge kat erg veel en graag zijn vlees.

Ik bel uiteraard ook dagelijks nog met Twil, nu zelfs twee keer ivm opname in revalidatiecentrum. In de morgen voor de goede morgen hoe was de nacht en in de avond hoe was je dag en welterusten.
Ik weet nog toen ik in revalidatiecentrum zat ma mijn medische coma in 2013 dat ik dat zelf erg fijn vond en dat ik naast had werken om naar huis te kunnen, daar ook naar uit keek net zoals bezoek. bezoek kan ik helaas niet gaan, ik wacht nog steeds op mijn eerst prik dus de zelf isolatie loopt rustig door. Geen bezoek, niet op bezoek en thuis blijven, sinds februari 2020 dat is 15 maanden nu……….

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie