Mijn vaccinatie soap…………………

Net maar weer gebeld naar thuis vaccinatie centrum, het schiet niet op.
Probleem is RIVM die levert geen vaccins en er staan 10 artsen al dagen (weken) klaar om te injecteren bij zieke mensen thuis, maar geen vaccins.
Er staan nu 1500 mensen zoals ik in de wacht sinds begin april en er worden geen neiuwe toegevoegd tot de lijst begint te slinken.
Dus nu ik ook de uitnodiging voor medisch indicatie huisarts kreeg , raadde zij me aan als het kan om daar ook te plannen en wie het eerst is die neem je dan.
Ik kan hier naar de prik locatie, mag Johannes mee en dan maar angst overwinnen.

Nou dit is om de hoek en niet in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam dus eigen auto en Johannes mee.
Geen lange taxirit met combinaties en niet geteste vrijwilligers om me te duwen. Besmettingskans is dus nu erg klein als de thuis vaccinatie dus geen middelen heeft voor die tijd doen we het maar zo.
Angst is slechte raadgever, maar we zullen zien of ik de controle hou ik ga er maar van uit LOL Het zal in ieder geval zwaar zijn en erg vermoeiend maar het moet maar.

Nou al die varianten en wetende wat me kan gebeuren is de angst toch groter dan ik dacht.
Daar kom je dan achter als je opeens verplicht wordt naar buiten te gaan……dus we zien wel enige wat kan gebeuren is dat ik angstaanval krijg, klein of groot ik heb het rode kruis daar dus ha ha die zullen dat wel kennen.
Besmettingskans is nu gewoon erg klein, thuis prikken was nog kleiner en eigenlijk nihil en stukken beter voor mijn lijf, maar wat niet kan kan niet.
Nu gewoon je denkraampje even op uit!
“De mens lijdt het meest, door het lijden dat hij vreest” 

Kortom er staat nu een afspraak op 11 mei – 30 minuten na Johannes zijn tweede prik – krijg ik in ieder geval mijn eerste en dan 16 juli de tweede.

Dus conclusie de puinhoop van vaccineren is er en ik ben in ieder geval op zijn laatst klaar op 16 juli.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie