Gezellige zondag.

De buuf kwam langs, zij had voor ons kattenvoer meegenomen, omdat ik het was vergeten op tijd te bestellen. dat gebeurt zelden, maar nu was het helaas raak, maar gelukkig opgelost voor Kuifje.
Gezellig even bij zitten kletsen, op 2 meter en dus veilig, ze is met Sjoerd de enige die op 2 meter binnen komt. Natuurlijk is ook Inge de HA assistent welkom, maar dat is ook noodzaak en geen sociaal bezoek.

Lianno belde dus gezellig tijd met hem zitten kletsen, zo trots op hem! we kijken uit naar het moment dat we allen zijn geënt en hij weer een weekendje kan komen, het was september 2019 met mijn verjaardag dat hij met Ilja hier voor het laatst was. Gelukkig bellen we heel veel met elkaar, niet beeldbellen maar gewoon dus we blijven van elkaar op de hoogte.

Huisje aan kant, dieren verschoont, Johannes heeft auto vogelpoep vrij gemaakt en dan is het tijd voor tv.
Nieuwe serie, weet nog niet zo goed wat ik ervan denk, maar komt wel als we meer afleveringen zien.
De serie heet: Shadow and Bones, is op Netflix en is fantasie. Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie