Weer fout en dus weer geen vaccinatie

Afgelopen woensdag ben ik gebeld dat donderdag of vrijdag thuis gevaccineerd zou worden, er zou een mail komen met de details. Erg blij en beetje overrompeld.
In afwachting van de mail van GGD over vaccinatie, die er niet is gekomen, maar de telefoon gepakt en gebeld.
Lang verhaal kort er is wat fout gegaan, binnen 2/3 weken belt de planning om een afspraak te maken en krijg ik mijn vaccinatie.
Prima, ik heb geluisterd en daarna bedankte ze me voor mijn koele reactie, want heel de dag hoorde ze al boze reacties.
Ik heb geantwoord dat boze doet Den haag nu wel voor ons, ik heb simpelweg de energie niet meer om boos te zijn.
Communicatie is op zoveel plaatsen niet in orde als je het mij vraagt, soms vraag ik me af of het niet aan mij ligt, maar nee dat niet, want anderen ervaren het helaas ook.
Vaccinatie nu, volgende week of over maand, ik zie het wel ik ga toch niet direct naar de winkels, of waar dan ook, dat kan pas na 2 spuiten en als de cijfers heel veel lager zijn dan nu, dus tot die tijd…. I’m Safe, Staying Home!
Het gaf wel weer een dreun, de groep met voorrang ivm, ziekte waarin ik hoor (dat zijn er 3 trouwens) zijn deze allemaal al klaar, 2 spuiten ontvangen.
Ik was niet in staat om naar Rotterdam of Utrecht te gaan op een veilige manier dus ik moest wachten op de thuisronde en die is nu weer door fout opgeschoven.
E r is bij uitnodigen iets fout gegaan en 40.000 Nederlanders geboren in 1963 kregen per abuis brie en mogen nu ook nog voor……

Positief nieuws is dat het jaar 1962 aan de beurt is en dus Johannes nu mag plannen en hij heeft de afspraken staan 6 mei en 11 juni!
Dus daar zijn we wel erg blij mee, nu ik zelf nog.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie