Eindelijk einde soap vervangen deur

Na vele pogingen een offerte te krijgen, of hem te laten uitvoeren is het nu eindelijk gelukt.
Ik blijf balen van de slechte communicatie of beter de missende communicatie bij diverse bedrijven (ZZP -ers). Men reageert niet op mail als je offerte wil, men komt langs maar er volgt nooit een offerte, men maakt offerte maar dan hoor je niets meer kortom onbegrijpelijk.
Donderdag was de maat vol ik heb het toen omgedraaid en de klus op werkspot.nl gezet, als ik ze niet kan vinden dan vinden ze mij vast wel.
Binnen een paar minuten al reactie, half uur later voorlopige offerte en de dag erna was hij hier voor meten. In de middag hoorde ik dat zaterdag niet kon ivm weersvoorspelling en dus zou het maandag vandaag worden. Het kan dus wel en blijkbaar had ik steeds de verkeerde mensen.
Ik begon op 12 juli 2019 en was ermee klaar op 12 april 2021.

HALLELUJA!!!!

Bedankt Frank & zoon van Voordeurupdate.nl

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie