Allergie is er weer en XGN.NL

Elk jaar rond pollentijd en medio maart/april is het zover de rode vlekken, bulten, jeuk komen en dan verdubbelen we de antihistamine, gebruiken zalf en hopen dat het snel weg gaat.
Jeuk is zoveel vervelender dan pijn.

Verder weer een Kamerdebat gevolgd, de Tweede Kamer wil Herman Tjeenk Willink dinsdag aanwijzen als informateur om de vastgelopen kabinetsformatie vlot te trekken. De PvdA’er moet gaan uitzoeken welke partijen samen een kabinet willen gaan vormen.Dat werd duidelijk na overleg van de zeventien partijleiders met Kamervoorzitter Khadija Arib.

Verder speel ik mijn spelletjes Hayday, Township, Animal Crossing, Candy Crush en Wordfreud.
Elke dinsdagavond ga ik naar Twich voor een livestream met Luuc bij XGN, hij speelt dan spelletjes en dat is leuk en gezellig. Ook op maandag, donderdag en vrijdag ben ik daar te vinden. XGN is een Nederlandse site met nieuws en artikelen over computerspellen, films, televisie en technologie. Ik kom daar vaak en nu streamen ze dus ook live, spelletjes en podcast en dat soort zaken.
Het is erg leuk, leerzaam en gezellig enz o zie ik nog eens wat spellen en kan ik bedenken of ik ze wel of niet wil kopen.

verder even geen nieuws van dit front…..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie