Postcode-, bankgiro- en Vriendenloterij.

Leuk ik (wij) spelen mee in de loterijen van Postcodeloterij, bankgiroloterij en Vriendenloterij.
Zo steunen we elke maand goede doelen en maken we kans op leuke prijzen.
Daar komen elke 8 en 10e van de maand de uitslagen van en dit was een goede maand!
Gisteren al de Tony’s Chocolonely repen naar keuze van de Postcodeloterij en helaas de Vriendenloterij deze maand niets, maar daarin tegen bij de bankgiroloterij 3 keer raak!
Daar won ik twee keer een Hema bon (5 euro) en een Dr. van Hoog make up set. Het blijft leuk!

Verder weinig of geen nieuws, de huisarts assistente was er om een injectie te geven die ik elke 3 maanden krijg. Inge is erg aardig en ik mag haar graag, nu zag ze me spelen en bleek dat we een aantal sellen allebei deden dus elkaar nu toegevoegd gezellig! Inmiddels heb ik ruim 70 uur Animal Crossing gespeeld en mijn eiland ontwikkelt zich mooi naar mijn zin.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie