Sparen voor gratis boodschappen bij Plus

Zo leuk, had een volle kaart en dus gevraagd bij de boodschappen hem mee te leveren dat ging even niet goed en dus zei ik komt volgende week wel en dat was vandaag. Inmiddels tweede kaart vol en dus twee dozen….en erg mooie inhoud.
Sparen gaat snel, zeker als je extra zegels krijgt bij je gebruikelijke producten, op weg naar een de volgende volle kaart.

Ontdek alle ins en outs van het Boodschappenpakket

Neem een kijkje en ontdek alle waardevolle producten uit het Boodschappenpakket.
Het pakket bevat: D.E. Oploskoffie Lekker Koud Salted Caramel, Napoleon Drop Fruit Duo’s Zoet, Verkade Meesterbaksels Speculade, Sultana Twist Bosvruchten – Rode biet, Grolsch en Affligem Blond 0.0, DubbelFriss Appel & Peer, Sourcy Sprankelend Framboos, Chio Los Mixos Nacho Cheese, Dreft Vaatwastablet Platinum Plus Citroen, Lenor Wasverzachter Gouden Orchidee, Wasmiddel Klein & Krachtig Spa Sensation, Andrelon Shampoo Amandel Shine, Bonduelle Crispy Mais, Hak Linzen, Lassie Halfvolkoren Builtjes, Knorr Wereldgerechten Food Trip Shakshuka, Unox Cup a Soup Kick Focus Tomaat. Daarnaast bevat ook nog eens een waardebon voor gratis bezorging (t.w.v. 6 euro)!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie