Verse erwtensoep

Het gaat allemaal zijn gangetje, of soms juist niet, maar daar kan ik weinig aan veranderen. De timmerman moet nog steeds de deur plaatsen dat wat hij 5 november al zou komen doen, maar ja nog niet gebeurt en ondertussen is mijn deur nog dicht getimmerd en dat al meer dan een maand. We kunnen niet veel meer doen dan hem in gebreke stellen en dat vind hij blijkbaar ook geen probleem, elke dag bericht via Whats-app nooit een reactie en je bent zo machteloos……en je hoort het overal denken deze werklui nou echt dat de rest van hun tijd er zo’n overvloed aan werk zal zijn dat ze klanten als stront kunnen behandelen? Antwoord is triest en wel diep triest, maar JA! Nou meer dan wat mopperen en bidden dat hij zijn afspraken na gaat komen gaand e dagen voorbij en op naar nieuw jaar en de twijfel of ik voor het nieuwe jaar nu eindelijk een deur heb groeit!

Er zijn gelukkig altijd fijne dingen en lichtpuntjes, zoals vandaag buuf Olga heerlijke zelfgemaakte verse erwtensoep bracht, heerlijk van genoten! Bedankt Olga!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie