De brief bij die ik zo lang al wilde ontvangen , maar die maar niet kwam! Is er nu eindelijk !!!

Vandaag eindelijk gelukt om een afspraak te krijgen voor het houtrot aan kozijnen en panelen op dak, volgende week en de dag erna de schilder om het af te maken.

Top monteur voor de wc lift komt kijken , lift heeft kuren. Heel top handschoenen, mondkapje fijn dat ze het zo serieus nemen , zelfs een fles hand gel . Er zal een onderdeel vervangen moeten worden, dus moet besteld worden. Erg blij met deze meneer die zo op en top veilig komt werken. Nu afwachten tot hij de onderdelen heeft en dan komt hij nog een keer.

Uiteraard geluisterd naar persmoment Mark Rutte en Hugo de Jonge. Wat ik al verwachte, weer uitstel en het gaat straks echt uit de hand lopen, maar goed ik ga ervan uit dat ze weten wat ze doen, maar voor de zekerheid blijf ik thuis en geen bezoek!
Dan snel overschakelen naar de gemeenteraadsvergadering Lelystad. Het begint chaotische n rommelig, men is fel en speelt nog steeds op de persoon het wordt erg onprettig om hier na te kijken, maar ja ik wil en blijf het wel volgen gaat over mijn stad!

Dan komt de post en er zat een brief bij die ik zo lang al wilde ontvangen , maar die maar niet kwam!
Geloof het of niet in april 2016 stapte ik op als bestuurder bij Leefbaar Lelystad en ik ben nu in oktober 2020 dan eindelijk door ze uitgeschreven bij KvK. Was een zware klus blijkbaar.
Na 2,5 jaar dacht ik laat maar, KVK zei steeds U kunt het niet doen moet die en die doen…… en ik heb ruim 1,5 jaar de post banken en andere instanties gekregen en gebracht naar ze. Was beetje onleefbaar door leefbaar. Toen kreeg ik een hartinfarct door mijn infuus en heb ik alles gelaten voor wat het was.
Dus nu eindelijk de brief en afsluiting van een hoofdstuk lokale partij politiek.

In de avond nog met Twil gebeld en ook Lianno had ik vandaag even gesproken. Verder gaat alles gewoon zoals vaak, dieren,m spelletje, forum, prijsvragen en creatief zijn. Creatief is nu diamond paint, kerstkaarten ik heb er nu 24 af!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie