Sjoerd komt ff koffie drinken

Vandaag kwam Sjoerd even op de koffie, 1,5 meter en erg gezellig, meteen zijn telefoon opgeklapt.
Ik mis zijn twee keer per week 2 uurtjes wel, maar het is even niet anders, volgend jaar kijken we weer of het dan kaan voorlopig niet vanwege corona. Wij zijn erg voorzichtig vanwege onze gezondheid, beide risico groep en dus isoleren we ons deels van de wereld, online kan je bijna alles doen en relen.

In de middag doe ik wat diamond paint, prijsvragen en spelletjes, Johannes doet de tuin. In de achtertuin haalt hij onkruid weg, blaast alles op hoop en ruimt op ziet er weer super uit.

We zijn begonnen aan de dvd box die ik van Twil kreeg voor verjaardag, seizoen 2 en nu al 3 afleveringen gezien, spannend en erg leuk Crossing Lines. Seizoen 2 en 3 hebben elk 12 afleveringen dus we kunnen even door.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie