Morgen begint de herfst om 13.31 uur


Het is elkaar jaar weer de vraag begint de herfst dag voor mijn verjaardag, dag zelf of de dag erna…en dit en komend jaar op mijn verjaardag!
Dan komt de kou, wind, nattigheid, maar ook de mooie kleuren en padenstoelen.

Morgen ontmoet ik Sarah, het is speciaal voor mij en ik tel hier al een tijd naar af, want lichamelijk ben ik al jaren 88 jaar en soms meer, geestelijk passend bij leeftijd en mijn echte jaren op de aarde. Morgen ga ik de eerste stap zetten naar wat evenwicht, een halve eeuw op de aarde!

Gisteren kreeg ik van tante Cockey al mooie bloemen en vandaag een bedrag van Twil op mijn rekening en daarvan heb ik de serie Crossing Lines gekocht op dvd, alle seizoenen 1-3 dat zijn 11 dvd’s en ik ben daar erg blij mee was erg gek op die serie en opeens stopte Netflix en mis ik twee seizoenen en nu kan ik op mijn gemak hem alsnog gaan kijken. Het is een Duitstalige box, die je ook in het Engels kan kijken gelukkig maar want mijn Duits is helemaal niet goed, maar in onze taal nergens te krijgen.
Bedankt Twil en Misty !

Vandaag verder de dingen gedaan als altijd spelletje, dieren , sociaal media, mijn forum en diamond paint de kerstkaarten maak ik daarmee……kortom ik vermaak me prima.
Het was lekker weer dus de deur lekker open en frisse lucht in huis en de Kuifje lag lekker in de zon.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie