Aquarium nu met led licht

Vandaag was het zover na lang overwegen en nadenken hebben we nu led verlichting (originele) in ons mooie aquarium. We hebben dit aquarium gekocht van ons cadeau geld bij trouwen, het is een Juwel Aquarium Trigon 350L (hoek)
Nu zit er speciale led lampen in met een smart controle om alles te regelen zon op en onder laten gaan, het is erg mooi! Het was even puzzelen hoe alles in te stellen en voor is het gedaan en genieten geblazen. Het aquarium heeft ook meteen nieuwe deksel en er leven 6 mooie grote discusvissen in.
De planten en vissen kleuren erg mooi op inde bak, het is een stuk voller en mooier licht zo.
Ik zal eens kijken of het lukt er een filmpje van te maken binnenkort.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie