Spoelgat opgelost! Dank RoVe Tuinen Lelystad!

Wij ontdekte dinsdag 24 augustus een spoelgat naast de afvoer, nadat de buuf het net had laten verhelpen gaf zij me twee bedrijven en vanaf dat moment begon het bellen, wachten, appen wachten en uiteindelijk ben ik donderdag 10 september gaan zitten met google open en bellen..en er was 1 bedrijf dat kon RoVe Tuinen. Deze meneer kwam dezelfde dag en mailde een uur later al offerte die was al besproken, mailde die terug en vandaag verhielp hij snel en zeer netjes het probleem. Hij was klaar gaf ons de rekening en een potje met zaai spullen voor klavertje 4, geluk in onze tuin. Na bijna twee niet fijn voelen met het gat bij de voorzijde huis is het ogpelost, ben zo opgelucht en blij. Vooral omdat van alle bedrijven die niets lieten horen, niet antwoorden, je op lijst zetten en je negeren dit bedrijf mijn direct hielp en het kan dus wel, hoop was beetje in schoenen gezakt……we zijn zo machteloos als ene bedrijf niet reageert en je ze nodig hebt…..maar goed mocht je dus een bedrijf zoeken voor regenafvoer, tuin, terras of zo bel RoVe Tuinen.

Foto laat zien een gat en de tweede foto een dikke barst, dat was een tweede gat in de maak……de derde foto het cadeautje van RoVe Tuinen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie