Leuke spaaractie Plus supermarkt

Bij de PLUS Supermarkt kun je van 6 september tot en met 17 oktober sparen voor buitenkaartjes. Er zijn 150 verschillende kaartjes en op de kaartjes staan leuke weetjes over dieren en planten, van boswachter Arjan Postma.

Er zijn verschillende kaartjes, zo meldt de supermarkt. Denk aan aaikaartjes, kaartjes met hologrammen, glow in the dark, glitters en zelfs met geur als je erover wrijft. Daarnaast zijn er activiteitenkaartjes waarmee je zelf buiten op avontuur kunt gaan. Je kunt leren garnalen te vangen of een grasfluit te maken.

Met de PLUS Buiten app kun je alle buitenkaartjes scannen en tot leven laten komen. Je krijgt nog meer weetjes te zien en daarnaast zijn er verschillende digitale effecten, geluidsfragmenten en holografische video’s. Ze worden ook gelijk toegeveoegd aan je digitale verzameling en je ziet de AR animatie.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie