Tuin werkzaamheden

Vandaag komen Sjoerd , Dien en Belle op bezoek, eerst even koffie en Belle haar kluif en dan gaan ze de voortuin opknappen snoeien heg, Hibiscus helemaal terug zodat hij opnieuw groot en mooier kan worden, onkruid weg en we hebben heel veel jonge kaderbollen en stolkrozen.
De buxus staat nog en laten we staan topt het echt niet meer kan, de plekken vallen mee en deel herstelt toch weer, de motjes zijn mooi maar richten wel schade aan en we hebben er steeds meer dei we zien, de rupsen zien we niet echt

Johannes werkt in de achtertuin de boel bijen halverwege de middag is alles op orde en mooi zo blij mee. Heel erg bedankt weer voor alle hulp Sjoerd en Dien!

Ik heb de Tour een del gekeken en daarna hebben we de Film Mulan (2020) aangezet via on demand. Mooie film en in de avond gekeken naar nieuwe serie op Netflix. The rain is nu klaar en dus nu kijken we Salvartion

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie