Leuke prijs, goed begin van de maand

Vandaag begon erg leuk, na opstaan neem ik met koffie altidj de mail door en ik heb een dinerbon gewonnen. Een dinerbon, te besteden bij IZAKAYA op Ibiza of in Amsterdam. Dat wordt dus Amsterdam. Sushi eten…….of laten bezorgen.

Verder mijn dingen gedaan, spelletjes, forum, sociaal media, Twil en de Tour.

Ik heb ook naar de persconferentie van Mark Rutte gekeken, had dit wel weer zo verwacht…..maar goed het blijft lastig #geendorhout
Mijn lijf is al jaren voor op mijn werkelijke leeftijd, lijf is ergens eind 80 (lees op) inmiddels en ik ga nu op weg naar de 50…op naar de halve eeuw, Sarah en haar mosterd. Lang naar afgeteld…..eindelijk komt er meer balans in leeftijd en lijf………nog even geduld………en daarna komt het elk jaar in betere verhouding. zal wel vreemd lezen dit, maar okay het is een gevoel.
Een gevoel dat het allemaal beter past bij elkaar en dat ik dan minder hoeft te verdedigen dat ik iets niet meer kan. Nou ja gevoel is lastig net als de beleving van dit te beschrijven.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie