Kardia Mobile 6L (ECG)

Vannacht ging het weer even niet fijn, wederom ging mijn hart van slag. Zo vermoeiend en angstig.
Normaal bel je dan artsenpost en komt er een ambulancedienst een ECG maken, maar ja corona weerhield me toch wel, gelukkig ging het snel weer over.Ik heb een bloeddrukmeter en die ga aan lage druk, redelijke hartslag en geen onregelmatig heden, de saturatiemeter gaf aan alles goed en dus gewoon afwachten.
Nu heb ik onderstaand apparaat- Kardia Mobile 6L (ECG)– besteld, ik was al langer op zoek, want elke keer een ambulance is ook niet fijn…..en dit is geen arts, maar ik kan wel een indicatie krijgen al dan niet te bellen of tot actie overgaan.

Volgende week is die binnen, ben erg benieuwd en hopelijk voorlopig geen storingen in dit lijf meer.

Meer info klik HIER

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie