Ziggo storing en Elis en Erik op bezoek

Sinds donderdag is er een storing bij Ziggo, tv, telefoon en internet. Het wisselt een beetje maar vandaag veel gedoe met internet, maar geeft niet heb mobiele data en kreeg bezoek.
Storing is niet leuk en zeker niet vlak voor weekend en het verhelpen ervan pas na weekend klaar is, maar ja ach het is techniek en we hebben zelden storingen en dus klagen we niet al vinden we het niet leuk.

Elis en Erik zijn weer op bezoek geweest, zo fijn na al die tijd! Uiteraard in corona stijl, afstand ieder stel aan de kop van een tafel en het was erg fijn.
Vandaag kwamen Elis en Erik wat drinken in de tuin, ze zijn naar Natuurpark Lelystad geweest, met het safari bootje meegegaan. Het is al weer zo lang geleden laatste keer in februari en toen kwam Elis haar moeder Etty als verassing mee. Het was super gezellig en het bleef droog. We besloten toch ook samen maar te eten en lieten heerlijk de beren bezorgen. Daarna reden zij terug door noodweer, het was opeens ook code oranje en ook hier begon het met windstoten, veel heel veel flitsen en wat knallen, ook regen nu hopen dat het afgekoeld is en blijft, van 32 graden nar 17 heerlijk!
Ik heb Erik zijn verjaardagscadeau gegeven spel switch Garfield racen en Elis tja een onderdeel was te lat en kwam dus niet zaterdag binnen maar pas morgen en dus moet zij wachten en komt het dan met de post als verassing.,

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie