Gezellig kletsen

Alles gaat gewoon zijn gangetje, einde kwartaal dus druk voor Johannes op werk. Elke dag maken we een ommetje in de wijk, ontwijken drukte en mensen in het geheel. Ruimen dan meteen weer zwerfvuil op dat we tegen komen. Pokemon Go spelen we dan ook even.

Verder gezellig bijgekletst met Inge, Gerben, heerlijk al tijdje had ik die niet gekropen. Het is spannend haar pony Mabel is drachtig en uitgerekend…..Fenna wordt binnenkort alweer 4 jaar, Inge is ook al weer jarig geweest. Zodra het veilig is en ik het aankan gaan we zeker op bezoek om alles te vieren, net als de andere dochter Feline krijgt ze haar cadeau gewoon via de post.
Ook Twil weer even op facetime gehad, ook erg gezellig en samen spelen we uiteraard Hayday dus ook daarover gekletst.

Verder gaat alles gewoon zijn gangetje, ik ben en blijf moe en heb van die vele vage kwaaltjes die lastig en pijnlijk en irritant zijn, maar verder ben ik een gelukkig mens en geniet van de kleine dingen.
Nu weer begonnen met wat haak werk…..dat blijft nog wat lastig, maar we blijven proberen het moet weer lukken.
Ik ben ook dagelijsk bezig met de Online cursus tegen eenzaamheid, nu over non verbaal gedrag dat is moeilijk en ik weet dat ik dat erg goed kan, maar hoe leer je dat af? Dus nu wel een pittig onderdeel, eerdere stukken waren eigenlijk niet zo van toepassing. Ik moet zeggend at ik het erg interessant vind en dat vele mensen hier baat bij kunnen hebben.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie