Revalidatie II

In mijn vorige post (6 aug 2018) schreef ik al over bezoek revalidatiearts en het stappenplan.
Stap 1 gaat goed  ik draag nu compressie kousen en kan schoen nu ook weer aan en bijna geen vocht meer in voet/enkel onderbeen. Dit is dus weer onder controle gelukkig.

stap 2 De tennisarm/golfarm/slijmbeursontsteking rechts. Nou daarvoor zijn we vandaag naar Amsterdam geweest, echo gemaakt. Er is niet echt een ontsteking maar wel lichte irritatie.  Dat si goed nieuws dus geen injectie.

Ze willen een andere behandeling doen, Epicondylitis lateralis / Dry Needling of zoals zij tegen mij  zei in simpel Nederlands ze gaan met een naald in de pees heen en weer, onder verdoving. De pees gaat dan signaal geven ik ben kapot en dan zal lichaam meer werk er an maken te herstellen.  Ik was nu niet voor bereid mag nl geen bloedverdunners hebben genomen en ik wil bedenktijd want er zijn toch wel nadelen en bijwerkingen. De injecties trouwens ook en die wilde ik ook eigenlijk niet maar ja je moet wat, maar er is geen ontsteking dus dan is het echt onzinnig.  Nu ga ik nadenken over deze behandeling en ik heb bel afspraak arts op 22 augustus 2018.
Ik ga nu weer zoveel mogelijk links doen muis bij pc en Ipad bedienen ook. Zoveel mogelijk ontzien want irritatie moet overgaan met rust, mijn oude gips brace opgezocht en die maar zoveel mogelijk dragen. Hij is leuk oranje gips met rode banden, ik heb er ook eentje voor rechts.

Op de terugweg begon de regen, beetje onweer en nu in afwachting van storm…code oranje. Lekker weer regen, zo goed voor natuur en het verkoelt weer en daar ben ik blij om ik hou van de Hollandse zomers regen, wind op zijn tijd met temperaturen van 20-23 graden.
Verder wachten we nu op de oproep voor VU Amsterdam ivm stap 3 de rug problematiek. Verder hou ik me rustig kan helaas niet haken en/of breien Ipad en pc beperkt, maar ik vermaak me wel met dieren, niets doen, veel rust vanwege rug kortom we gaan rustig door.
Goed dit was het weer even, binnenkort weer update.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie