Tuinrenovatie dag 4

Vandaag om 6 uur op, onweer en regen en dus om 11 uur werd besloten niets meer aan de tuin te doen en zaterdag zaten ze vol dus maandag weer verder. Helaas heel het weekend in de troep. Gelukkig mag Kuifje wel de tuin in, want wordt erg mooi weer en alles dicht houden of Kuifje opsluiten is geen optie voor mij. Maar hij mocht lekker buiten in het zand en daar was die blij mee.

Ik heb een andere tv gekocht en een uur voor levering hoorde we sorry foutje in systeem hij komt niet vandaag, maar morgen. Baal er van maar het is niet anders. Dan gaat de bel staat de bezorger wel met tv voor de deur, hoe verwarrend maar erg blij mee. Dan weer telefoon, leuk zit nog in de zooi van de tuin maar donderdag krijg ik mijn wc lift dus op naar volgende week, wc lift en tuin af!
Goed Johannes is druk aan het werk en ik rommel verder, Lianno komt en heeft goede reis gehad en dan gaan we eten en na het eten instaleren Lianno en Johannes de nieuwe tv. Geweldig mooi, maar morgen verder want we willen het toch nog iets anders doen, maar tijd is nu op Lianno moet morgen vroeg op en dus op tijd naar bed.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie