Op controle bij cardioloog

Vandaag op tijd op en lekker rustig mijn dingen gedaan spelletje, dieren, prijsvragen en wat haken. Ik moest voor controle naar de cardioloog, dit nog ivm hartinfarct 2-9-2016. Mijn echo, ECG en bloedruk perfect dus alles helemaal ok, geen schade overgehouden en in september stopt 1 bloedverdunner en over jaar terug komen. Blij dit allemaal te horen nu kunnen we weer een hoofdstuk afsluiten, dat hoofdstuk van het hartinfarct. Ook in Lelystad schrijft men deze nu toe aan het Myozyme infuus en dat infuus krijg ik niet meer omdat het medisch onverantwoord is. Kortom hoofdstuk gesloten en rustig verder gaan. Vandaag heb ik 3 keer 5KM fietstraining gedaan en trots op mezelf.  In de avond gebeld met Lianno en dat was gezellig al was hij niet spraakzaam. Verder wat tv end an weer douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

Geef een reactie