Zeer slecht gesprek met Erasmus Rotterdam

Zo dat was een beste onweersbui vannacht…….brrrr maar nu stukken koeler en de tuin ook blij met het water.

Vandaag is het eigenlijk tijd voor infuus, de vorige heb ik dus niet afgemaakt door het hartinfarct en vandaag gaan we overleggen hoe en wanneer we dit infuus gaan doen ik weet in ieder geval dat ik ervoor naar Rotterdam zal moeten.

Nou dat was dus geen goed gesprek met Erasmus Rotterdam….tranen en ben erg boos en voel me volledig in de kou gezegd….gezeik over protocollen altijd en nu als het hun nu uitkomt o jee ja dan kan opeens alle wel.!!!! Het overleg viel  zwaar tegen en ben compleet van slag, in tranen en overstuur,  maar vooral boos en gekwetst onmenselijke omgang!

Wat ze nu willen is dat ik twee keer kom en de avond ervoor in Ronald MC Donald logeer omdat ik al om kwart voor 8 op afdeling moet melden, dat vind ik allemaal wel goed maar dan komt de aap uit de mouw dat kan dan wel weer pas oktober! Want personeel te kort op de dagbehandeling, apotheek kan infuus dan weer niet aanmaken en kortom ik mis dus dan 3 keer en vervolgens 2 keer achter elkaar en als je wilt dat mijn lijf reageert heb je dan hoge kans van slagen. Daarbij weet men niet wat de gevolgen zijn van 3 keer missen want normaal mag je er maar 1 per jaar missen als het echt niet anders kan.

Als wij als patiënt iets willen dan moet je hemel en aarde verzetten maar in 10 jaar infuus heb ik altijd het infuus voorrang gegeven nooit verzet, alle eisen , testen onderzoeken vragenlijsten alles gedaan wat men wilde. Ik leef om infuus heen en infuus is altijd bepalend bij mij.

Toch nu er medische noodzaak is laat men je in de kou staan en er wordt dan in mijn verweer elke keer gezegd je hebt gelijk sorry, ja helemaal waar sorry maar wat koop ik daar voor?

Maandag gaat ze oplossing zoeken en belt ze weer maar ik vrees gezien de macht die de apotheek heeft en het tekort aan gekwalificeerd personeel op dagbehandeling zij gaan winnen en ik dus gewoon tot half en/of eind oktober moet wachten terwijl mijn laatste infuus was op 17 augustus 2016

Leve het leve met Pompe!

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Zeer slecht gesprek met Erasmus Rotterdam

  1. wil kossen schreef:

    oh oh wat vervelend nu weer dit allemaal. heel veel sterkte . ik hoop dat het toch beter gaat verlopen uiteindelijk. ik volg het wel weer en duim voor je. lieve groet twil

Geef een reactie