Dag 5 Tesselhuus

Vandaag mooi weer wel heel veel wind, maar dat is normaal op Texel. Vandaag staat de rondvlucht boven Texel op het programma en ik heb daar heel veel zin in. De ochtend zijn we  in de tuin en doet iedereen iets wat die wil een aantal gaan even naar winkels, andere gaan met de duo fiets. Bij het ontbijt heeft iedereen een heerlijk lunchpakketje gemaakt en dan rond half een komt Jos met de touringcar en gaan we groot rondje Texel met uitleg over wat we zien onderweg. Bij de uitkijkpost van de slufter stoppen en gaan we eruit, ik ga niet naar boven maar de bus in en uit gaat nu prima en zonder problemen, ben ik blij om.  Dan gaan we naar de luchthaven en tijd voor de rondvlucht, ondanks dat ik hoogtevrees heb vind ik dit heel gaaf en niet eng. Johannes en ik gaan samen met Rick de piloot en een co piloot wiens naam ik vergeten ben. Het is genieten! Ik rij met rolstoel tot aan vliegtuig en dan bips erin en de benen worden getild en dan zitten we klaar voor 12 hele mooie minuten. Ik heb zelf stukje gefilmd, maar heb de hele vlucht op stick aangespuugd om nog lang na te genieten. Alle anderen vinden dit ook super en iedereen geniet volop. Na deze mooie ervaring gaan we terug naar het Tesselhuus. Vandaag komen Henriëtte Timmermans en Cor Kossen van de Rotaryclub Texel (sponsors) om met ons gezellig een BBQ te doen. Het wordt een heerlijke avond…lekker eten en veel gezelligheid. Na deze heerlijke avond  wordt er weer spelletje gedaan en wij  gaan uitgebreid even douchen en dan is er weer een geweldige dag om. De tijd vliegt echt voorbij, morgen alweer de laatste dag.

Klik op de foto voor grotere afbeelding, opent in nieuw scherm
Foto 1 tm 16 luchtfoto’s van Texel
Foto 17 Henriëtte Timmermans en Cor Kossen van de Rotaryclub Texel (sponsors)
Filmpje met mobiel gemaakt tijdens opstijgen.


 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Vakantie Tesselhuus 2015. Bookmark de permalink.

Geef een reactie