Weekend

Zaterdag lekker uitgeslapen en daarna in huis bezig geweest Johannes heeft alles heel grondig gezogen en ik heb de dieren verzorgd. De guppen bak is helemaal verschoond en bijna alg vrij heerlijk mooi helder water. De eieren van de Tokkeh Gekko blijven goed en zijn er nu een maand of 4 en ze doen er 2-7 maanden over….kan niet wachten tot er een kleintje komt. Moeders komt haar fiets ophalen die hier is blijven staan en Moeke 2 komt de nieuwe bank uit proberen en die is natuurlijk te groot voor haar. Is lastig al die kleine tantes hihihihi maar met kussen of voetenbank die er is kunnen ze wel zitten hoor. Vandaag zou mijn vader 68 jaar geworden zijn, maar hij stierf al in 2011. Ik heb gene contact meer met de vrouw die hij achter liet, hij was voor tweede keer getrouwd. Dus gaat deze dag rustig voorbij. In de avond lekker tv en filmpje en dan weer lekker terug naar bed.
1544415_591051087657877_985484451_n

Zondag ook weer heerlijk uitgeslapen en lekker rustig dagje thuis. Ik wordt via mijn weblog benaderd door twee studenten die voor school een werkstuk dienen te maken en dat zal gaan over Pompe en bezuinigingen  en de vraag is of ik wat vragen wil beantwoorden. Uiteraard doe ik dat maar is nog niet simpel hoor maar ik ben al heel eind en ik wil het uiterlijk dinsdag in gestuurd hebben dus even door gaan ermee. Verder wat tv en de dieren gedaan en dan is het weekeind ook weer om en morgen begint de NSS top ben benieuwd.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

Geef een reactie