Vermoeiend zware dagen

Vannacht drama met slapen bij beide……maar goed dat komt wel weer in orde. Vanmorgen vroeg op en Johannes ging naar Amsterdam. Ik moest aantal moeilijke telefoontjes plegen ivm Lianno maar is goed gelukt. Mijn lijf heeft last van alle spanningen die de WMO soap met zich meebrengen, angstaanvallen, minder controle over spieren en geen eetlust, maar goed zolang ik 50 kilo te zwaar ben komt dat wel goed.  In de middag was Johannes op tijd thuis en werkte verder. Heb debat over Syrië gekeken. Gebreid 5 mutsjes en ik heb wol besteld bij Zeeman online. Fluffy en Olga van alle kleuren wat dus we kunnen straks weer lekker door breien.
fluffy wol olga wol
Ik belde Twil en we kletsen even bij over alles, bedankt Twil was fijn even  kletsen. Ik kreeg vandaag van aantal mensen een kaart als steun en dat waardeer ik heel erg! Ook de mails, reacties op dit log en Twitter, Facebook dank jullie wel dat geeft kracht en een lach op het gezicht. Verder weinig te melden, eten heb ik overgeslagen vandaag krijg gewoon geen hap door mijn keel, Johannes nam soep met brood. Nu si de dag om we gaan douchen en kijken of we wat slaap kunnen krijgen en hopelijk wat rust.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie