Gewoon een donderdag

Vandaag bleef ik weer eens liggen tot 10 uur, Johannes werkte thuis. Ik doe wat in huis een was, vaatwasser draaien, boodschap bij de C1000. Rommel op de pc, prijsvragen forum erg druk met inhalen, ik blijf anders achterlopen. Ik vermaak dus prima en krijg een doos vol wol via de post. Een Freak Tineke stuurde me een doos met mooie wol en een leuk borduurpakket.
tinekeIk kan du weer lekker door breien en doe dat ook vandaag maar liefst 6 stuks en we gaand e honderd al snel bereiken, super trots op mezelf.  Nog wat gewoon dagelijkse dingen gedaan zoals de dieren en eten gemaakt een heerlijke ovenschotel. In de avond lekker bij de tv gezeten en de laatste aflevering gekeken van de mini serie Worlds without end, mooie serie. Nu weer douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie