Trieste dag

Vanmorgen op tijd op, de vakantie van Johannes zit erop. Hij werkt thuis en moet even zijn draai vinden geloof ik. Ik heb een gesprek met de gezinsbegeleider van Lianno, 2 uur lang goed gesprek maar niet veel nieuws. Ik verzorg de dieren, rommel wat op pc en dan om 5 over 3 komt er sms en dat is NU.nl met de mededeling dat Prins Johan Friso is overleden. Het is beter voor hem, een leven zonder toekomst in bed liggend is ook niets voor een man zo actief en sportief. Maar hij is veel te jong en arme Mabel een dag 45 jaar en nu weduwe en moeder van twee erg jonge kinderen. Goed uiteraard de tv aangedaan en al breiend en vol emotie zitten kijken en luisteren.  We bestelde een pizza en dat was lekker en toen opeens spontaan stonden Nienke en Ilja voor de deur,op weg naar haar moeder (oma) om de auto terug te brengen. Gezellig gekletst vakantiefoto’s gekeken en rond half 11 gingen verder op weg naar mooie Friesland.  Lianno was op kamp maar al vroeg terug dus die belde nog even en kreeg ook Ilja dus aan de telefoon en vond dat erg gezellig. Nog wat op de computer gedaan en ik heb bericht gehad van Ouderenfonds dat er een wervingspagina is  en daar ben ik blij mee zo kan ik aan het eind van mijn breicampagne iedereen makkelijk het geld over  laten maken en direct op hun rekening en het heeft als mogelijkheid dat mensen ook een eenmalige donatie kunnen doen van elk gewenst bedrag.  Op die site zet ik dus nu ook dagelijks de foto neer van de die dag gebreide mutsjes, kijk hier maar eens KLIK Nu douchen en bed in

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie