Even naar Dronten

Zo Johannes was al om half 10 maar ik was erg moe en werd wakker gemaakt om 12 uur….zo zonde eigenlijk halve dag is dan al om, maar ok ik had het wel nodig. Ik zette de vaatwasser aan, de wasmachine aan en rommelde wat op de pc. Dieren verzorgd en toen besloten we naar Dronten te rijden en daar naar tuincentrum te gaan, ik heb de Intratuin hier nu wel even gezien. In Dronten zit Groenrijk en niet fijn die winkel, rommeltje en ik vond het geen fijne winkel we haalden het houtschors dat we nodig hadden en reden terug. Volgende keer toch maar weer Intratuin dat is fijner en mooier en netter. Thuisgekomen meteen houtschors in de voortuin gedaan en nu si alles weer mooi en netjes. Johannes heeft de ventilatoren van de oude kikker lichtbak eraf gehaald en op deze geplaatst, is voor nood want er moeten kleinere op, maar voor nu noodzaak want er ontstaat schimmel en dat is niet goed dus toch weer ventilatoren erop. De kikkerbak krijgen we moeilijk in biologisch evenwicht, maar we blijven het proberen en het zal ooit lukken, de kikkers doen het in ieder geval erg goed. Eten besteld en lekker bij de tv gaan zitten we hebben wat films via on demand gekeken best aardig. Uiteraard druk zitten breien en ik heb er weer 6 af.  Nu nog even op de pc rommelen en dan was vouwen en douchen bed in.
1148910_401116253325572_1957010886_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie