Vrijdag bijna weekend en geen Lianno

Vanmorgen moest Johannes al erg vroeg in Amsterdam zijn en ik sliep nog even door. Ik sliep in mijn stoel en heel solidair sliep Johannes ook in de woonkamer op de bank. Slapen gaat beter gelukkig ik hoop zaterdag voor het eerst weer in bed met beademing te kunnen slapen omdat gebit dan uit mag in de nacht. De pijn valt mee, ik slik dan wel pijnstillers. Kauwen lukt nog niet echt doordat gebit scheef gaat, omdat er rechts een zwelling zit en links niet.  Ik heb wat vla en soep gegeten en in de avond lasagne, de deegbladen heb ik merendeel laten liggen, maar een paar kleine stukjes lukte me dus dat is begin. Alle stress en spanning moeten er nu nog uit komen en dat gebeurt langzaam, lijf is dus instabiel en dan heb ik natuurlijk niet gedacht aan mijn vochttabletten toen het zo benauwd werd en euh mijn voeten zijn nu zo dik dat zelfs mijn pantoffels niet passen, lol dat loopt zo raar. Maar goed snel vocht tabletten en dan hopen dat het snel zakt. Gelukkig zijn handen  ok, want daar moet woensdag infuus in en vocht maakt dat erg moeilijk. Maar ok heb nog wat dagen. Ik heb wat op de pc gerommeld niet veel ben moe en wel de dieren gedaan. Lianno belde en we kletsten even ik kan niet lang praten want dan doet het erg zeer, maar Lianno snapte het volkomen en wenste me sterkte ook namens zijn moeder en dat vind ik erg lief. Zijn moeder heeft deze ellende ook al meegemaakt en weet dus wat ik mee maak.  Johannes kwam vroeg thuis en werkte door. In de avond keken we gezellig tv. Ik moet 4 keer per dag mijn mond spoelen dat is voor schoon houden wonden en onder gebit poets ik gewoon. Kunstgebit wordt uiteraard ook gepoetst.  Slapen zal ik moeilijk gaan het gebit zakt steeds los en dat vind ik eng, maar goed laatste nacht met dus we zien wel. Goed genoeg gedaan vandaag ik ga douchen en slapen.

Beetje humor onsmakelijke ijsblokjes,  Onsmakelijk, maar wel grappig!

kusntgebit-300x216

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie