Eindelijk is de goede rolstoel aangekomen!

Vanmorgen weer vroeg op en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Ik rommelde op de pc en ruimde wat op in huis, prijsvraagje gedaan en wat administratie.
San belde en lekker zitten bijkletsen en dat was fijn, dikke knuffel voor jullie daar!
De rolstoel is gebracht en ben bijna helemaal blij, er mist alleen de hoofdsteun en gordel, maar voor de rest zijn we er en kan ik nu zelf in en uit de stoel komen.
De andere is mee terug en ik ben erg blij met de stoel en de hoofdsteun en gordel worden later afgeleverd.
De post is er dan ook en 2 brieven van de zorgverzekeraar en jawel hoor twee afwijzingen dus de belmarathon begon weer en na dik 2 uur was het duidelijk wat er  nu weer miste en geloof het of niet  maar er zijn 2 stoelen aangevraagd en ik heb maar een origineel verslag van de ergotherapeut opgestuurd>
Ik weiger dan ook om opnieuw naar de ergotherapeut te gaan, omdat de inhoud exact gelijk is en de originele handtekening waar zij om vragen is een stempel dus dit is gewoon verspilling van mijn tijd en energie en helemaal van het geld van zorgverzekeraar zelf.
Nogmaals hun erop gewezen dat het goedkoper en sneller is om een kopietje te maken en zo niet dan ga ik maar een advocaat in schakelen want als ze echt de kosten willen doen stijgen help ik graag mee.
De meneer belde een dik uur later op en melde toen dat hij alles had bekeken en besproken en jawel 1-0 voor mij en voor de trippelstoel si er nu een akkoordverklaring.
De relaxstoel cq aangepaste stoel was nog wel een probleem, want ook hiervoor was duidelijk verslag maar dit was bijgevoegd bij offerte en  tja het had in de tekst van de offerte dienen te staan met de juiste termen, dus ik mag nu voor dei stoel alles weer opnieuw gaan doen.
Dus weer gebeld met de leverancier en telefonisch samen de offerte aanvraag doorgenomen en de genoemde termen vervangen door de woorden die de zorgverzekeraar wil zoen en dat is direct weer gemaild naar ze dus nu weer afwachten of ze dat accepteren of dat ik echt na al deze maanden weer terug ben bij begin en opnieuw kan beginnen
Dit spelletje mens erger je niet begon in november 2011 en elke keer passen zij de regels aan….en dus pas ik elke keer de manier van spelen aan, erg vermoeiend en vooral frustrerend want nu blijven er mensen mee bezig en blijven de kosten stijgen echt onzinnig.
Johannes kwam vroeg thuis  al met de lunch het was erg stil en er was bijna niemand op kantoor dus  besloot hij hier te gaan werken.
Ik maakte eten en we keken nog wat tv in de avond en zijn nog in afwachting van de planten voor de kikkerbak en dan kunnen we hem afmaken.
We zijn erg blij met de zonnepanelen inmiddels is de meter al –4 en de rest is direct verbruikt.
In de avond kwam de pakketdienst met doos levend voer voor reptielen, gelukkig want ze hadden honger dus sprinkhanen en krekels, wormen uitgedeeld en beestjes weer blij.
Verder nog wat gerommeld en ik ga  vroeg naar bed (22.00) ben moe.

Morgen is het precies 6 maanden geleden dat Prins Johan Friso een ski ongeluk had en sindsdien ligt in hij in coma en volgens de media is de situatie onveranderd.
Dat zijn al 6 maanden onzekerheid en veel verdriet voor de familie en naaste.
Ik hoop en blijf hopen op dat wonder en dat hij ontwaakt.

 friso-mabel-luana-zaria

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie