Lianno belde als verassing

Dinsdag 27 Juli
Vandaag weer gewone tijd uit bed, Johannes naar Amsterdam en Sjoerd kwam gezellig het huisje doen.
Gezellig met Sjoerd bij gepraat en hem nogmaals bedankt voor de goede zorgen van ons huis en de dieren.
Ik rommelde wat op internet, deed mijn mail, prijsvragen, verzorgde de dieren en heb even lekker bij de reusjes op het terras gezeten.
Ik deed de vaatwasser aan en uitruimen toen die klaar was, deed ook de gewone was en zo ging er een dag aan me voorbij.
Johannes belde toen hij op weg naar huis was en we zaten heerlijk te kletsen toen de gewone telefoon ging, het was een leiding van de groep waar Lianno is en ze belde omdat Lianno ons wilde spreken.
Normaal hebben Lianno en wij altijd een belmoment als hij op de groep is en dat is dan altijd woensdagavond, nu gaan ze morgen vroeg op kamp en Lianno wilde toch zijn belmoment hebben en dus belde ze nu.
Hij vertelde van alles en had ook wat dingen te vragen en te melden, het was een leuk gesprek.
Lianno wilde weten of zijn bestelde spullen binnen waren, hij heeft van zijn gespaarde zakgeld een playmobil set gekocht en gezien die op internet veel goedkoper waren dan in de winkel heb ik hem, besteld, maar dan duurt het wel iets langer en dus was hij benieuwd en dat is logisch hij heeft er lang voor gespaard en dit is de set.
Playmobil – Groot Passasiersvliegtuig
image001
Groot is hij zeker, het vliegtuig is volgens de doos 65 cm lang, ik ben benieuwd wat Lianno ervan vind, hij ligt op zijn kamer tot hij hier weer is.
Morgen gaan ze op kamp, ze gaan naar Lorkenbos bij Otterlo en dat ziet er erg leuk uit, klik hier en kijk maar eens op hun site.
Ik wens de groep een heerlijk en gezellig kamp toe!
Na het gesprek was Johannes ook thuis, is nu in de vakantie lekker rustig op de weg dus weinig of geen files.
We aten en keken tv, hebben zitten praten en dan is het nu weer tijd om naar bed toe te gaan.

Voor we gaan slapen wil ik Jokry bedanken voor de leuke post, zij stuurde een Nintendo DS spel van Scooby Doo op, Lianno zal hier vele uurtjes plezier van gaan beleven denk ik zo, bedankt!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie