Oranje Feestje en Beestjes

Maandag 14 Juni
Ik ben er klaar voor…
image001

Vandaag vroeg op (moest haar Oranje verven) en snel ontbijt en toen klaar maken voor een leuke dag, eerst even kijken of de auto wil starten en gelukkig die deed het en Johannes kon naar Amsterdam.
Ik vertrok ook meteen eerst even wat afgeven bij Jeugdzorg en toen weer naar Fysio, ik ha der zin en het ging goed ik heb alle krachtoefeningen weer gedaan op het oude nivo alleen niet gelopen op de loopband, want ik doe nu ook mijn eigen huisje en lopen kom ik wel aan.
Het was al lekker zonnig weer in de ochtend en daar was ik blij mee, ik wilde eerste keer na 4 maand niets doen kijken hoe mijn spieren erop reageerde en kon dus niet met de Canta gaan, maar goed ik merk dat ik het wel aan kon, morgenvroeg kijken we verder.
Toen snel naar huis, muziek met WK liedjes aan, huisje doen, dieren verzorgen en de reusjes los op terras, heerlijk vinden ze dat en als ze moe zijn kruipen ze vanzelf in hun hok.
De post bracht ook weer fijn nieuws, voor het feit dat we Netwerkpleegouders willen worden van Lianno hebben wij een verklaring nodig, de zogehete Akte van geen bezwaar die de Raad van de Kinderbescherming afgeeft en die hebben we nu binnen gekregen en hij is 2 jaar geldig.
Als ik het goed heb is dus nu alles rond, wachten we op verslag van Pleegzorg en dan keunnen we het Netwerk Pleegouder contract definitief tekenen.
Even wat op de pc gerommeld en toen was het tijd voor WK Nederland speelt en eerst voorbeschouwing dan wedstrijd en ik moet zeggen ze hebben veel geluk gehad met Daniel Agger die hem in eigen doel liet gaan en daarna ging Nederland beter spelen en het was een spannende wedstrijd maar sorry niet zo opwinnend als die van Duitsland de avond ervoor.
De wissel van Eljero Elia en Ibrahim Afellay deden het spel stukken opleven, ben benieuwd of deze beide heren nu in de basis mogen tegen Japan.
Na deze wedstrijd natuurlijk ook even Japan tegen Kameroen gekeken en wat voelde voetbal kijken nu als een straf zeg, een bar slechte wedstrijd die in de laatste 15 minuten meer op straatvoetbal leek, hoe dan ook er moest gescoord worden en helaas voor Kameroen gebeurde dat dus niet Japan won met 1-0.
Ondertussen kwam Johannes thuis en zijn we even de boodschappen gaan doen, ik nam bij de AH 2 grote beesie handpompen mee en een beesie cap en liep vrolijk rond met mijn Oranje haar en shirt en de beesie handpoppen als een soort sjaal om mijn nek.
Ik vind de beesies erg schattig….
image002
Thuis eten gemaakt en toen naar Italië tegen Paraguay en Tja dat was ook niet alles, wel super van Paraguay die wonnen met 1-0.
Na voetbal snel mail doen, forum en nu net even lekker een douche genomen de Oranje haren zijn weer blond en ik ga lekker slapen, morgen weer nieuwe dag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Oranje Feestje en Beestjes

  1. Greetje schreef:

    Oh, die beesies zijn erg schattig zeg, fijn dat Oranje de 1e wedstrijd heeft gewonnen.
    Gefeliciteerd met het goede nieuws omtrent het pleegouderschap

Geef een reactie