Ik was vandaag Johannes zijn prive chauffeur

Woensdag 2 Juni
Vandaag werkte Johannes ook gezellig thuis, want de auto moest voor onderhoud naar de garage en dus reed ik vroeg in de ochtend achter Johannes aan naar de garage.
Johannes reed met mij weer mee terug en meteen weer lekker even gereden en het gaat steeds makkelijker.
Het was een echte zomerse dag en dat doet een mens erg goed.
Ik heb zoals altijd mijn huisje gedaan, dieren verzorgd en omdat Johannes thuis werkte en af en toe kon helpen heb ik de aquaria een grote beurt gegeven, stenen schoongemaakt daar zat alg op, water ververst, pompen n filters verschoond en nu staan er weer twee hele mooie glasheldere aquaria te pronken in de huiskamer.
Uiteraard ook druk met ons forum bezig geweest en dan is een dag ook weer zo om.
Eind van de middag bracht ik Johannes weer naar de garage en reed hij terug in onze “echte” auto en ik erachteraan, heerlijk de Canta nu hoefde we niet de buren, familie of vrienden te vragen maar deden we het gewoon samen.
Uiteraard ook Lianno gebeld, dat gebeurt elke week op woensdag, het gaat heel goed deze week me them en hij was erg vrolijk en had veel praatjes en heeft heel veel zin in het schoolkamp volgende week.
Ik was erg moe en ga dus vroeg naar boven even na 10 uur komt er een politiek programma op Ned 2 met Femke Halsema en dat kijk ik zo vanuit mijn bed, nu eerst snel douchen en dan slapen

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Ik was vandaag Johannes zijn prive chauffeur

  1. nicole schreef:

    heerlijk, wat een vrijheid voor je 🙂

Geef een reactie