Leuke post en gave film Extraordinary Measures!

Donderdag 22 April
Johannes kwam tegen 1 uur thuis en ik ben toen heel even naar beneden gegaan, heel even wat drinken en kletsen en toen snel weer naar bed.
Vroeg op want het is infuusdag vandaag, tussen 8-12 uur was ik daarmee zoet.
Na het infuus lekker lunchen, huisje doen, dieren verzorgen en op internet bezig geweest en uiteraard heb ik ook even in de zon gezeten.
De uitslag van de nachtmeting is prima ik heb een stabiel beeld en dat al sinds het begin dat ik begon en dat is dus prima en nu over half jaar weer een nachtmeting.
De post bracht een pakket van Conimex dat heb ik gewonnen en zit vol lekkere producten, ook bracht de koerier mijn gewonnen10 gram goud en dat was heel apart om te zien en ik ben er erg blij mee, ik leg het weg voor later ofzo denk ik, ik bedoel het is erg klein en schattig en ik wil het nog niet van de hand doen voor cash.
Na het avond eten lekker soap gekeken en nog wat tv series en ik ga nu douchen en naar bed, Johannes is nog niet thuis wordt weer laat vandaag.
PS de film over Pompe Extraordinary Measures (2010), heb ik gezien en ik ga nu wachten tot hij op dvd is en dan schaf ik hem direct origineel aan en zet ik hem bij der verzameling, want het is een hele mooie film die ik zeer zeker nog een paar keer ga aanzetten.
Dan te bedenken dat deze film gaat over hoe het allemaal begon met het Myozyme middel dat ik nu zelf elke 2 weken krijg toegediend, is erg bijzonder gewoon en ik kan iedereen andaraden naar de film te gaan of hem op dvd aan te schaffen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Leuke post en gave film Extraordinary Measures!

  1. San schreef:

    Die film lijkt me erg bijzonder, fijn dat jij hem al gezien hebt. Leuk he dat Conimex pakket, ik had dat ook. Ik ga morgen de babi ketjap maken. Fijn weekend!

Geef een reactie