Prima maandag als begin van de week

Maandag 19 April
Vandaag is Dien jarig, Dien is de vrouw van Sjoerd.
Dien van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag!
Ook Pippe de dochter van mijn nichtje is vandaag jarig, een hele fijne dag.
Ik stond even na 9 uur op en Johannes was al we naar Amsterdam en belde nog wel even en ik begon met de was doen.
Na ontbijt en koffie kwam mijn broertje langs en samen lekker in het zonnetje in de tuin gezeten, bij zitten kletsen en koffie gedronken.
Kuifje en Smockey waren druk bezig om te proberen een wilgentak te pikken van de konijnen wat ze uiteraard niet is gelukt, maar het was erg leuk om naar te kijken.
Toen broertje weer weg was ben ik de dieren gaan verzorgen, huisje doen, was ui de droger gehaald en toen lunch.
Ik knap langzaam op, ik voel me beter maar mijn darmen denken er anders over, die zijn nog onrustig maar goed dat zal ook wel weer overgaan.
San heb ik nog even gebeld en bij gekletst en dat is zoals altijd erg gezellig, daarna Twil gebeld en wij hebben plannen gemaakt en gaan volgende week lekker een dagje naar het Dolfinarium samen, even de nieuwe show bekijken.
Hoe en wat plannen we de komende dagen, we hebben er allebei al veel zin in en hopelijk schijnt die dag de zon dan lekker volop.
Vanmorgen plaatste ik een bericht over de film die over Pompe gaat en ik ben heel nieuwsgierig erna en ik kan hem al snel zien doordat hij in de USA al uit is en in de huidige maatschappij kan je dus al heel snel films zien en ik ben heel benieuwd.
Momenteel is het middel er dus voor Pompe patiënten maar er moet nog veel laan papierwerk en testresultaten worden ingeleverd erg ingewikkeld allemaal, maar goed het middel krijg ik dus elke twee weken toegediend via infuus.
Kortom ik kijk erg uit naar de film en snap eigenlijk niet waarom onze vereniging er geen aandacht aan heeft gegeven of ik heb het weer eens gemist, maar goed in mijn familie- en vriendenkring gaan veel mensen zeker kijken en dat vind ik erg leuk en fijn.
In de middag ben ik naar het centrum gegaan heerlijk zonnig weer, maar de wind was echt koud brrr, dus zoveel mogelijk beschut gereden en dat was heerlijk.
Nog wat aan prijsvragen gedaan, mijn soap gekeken en toen kwam Johannes alweer thuis, mooi op tijd en samen lekker gegeten en tv gekeken, FarmVille gespeeld en mijn broertje kwam nog even een kop koffie halen en iets regelen en dan is de avond zo weer om.
De rest van de week is het afwachten hoe laat Johannes thuis zal zijn en aftellen naar het weekend dan is de agenda leeg en alles voor ons!
Nu snel douchen en dan bed in, morgen weer vroeg op en drukke dag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Prima maandag als begin van de week

  1. San schreef:

    Het was gezellig je weer te spreken. Leuk dat jullie naar het Dolfinarium gaan, lekker aftellen.

Geef een reactie