Veel leuke post

Dinsdag 16 Maart
Vandaag vroeg op, Sjoerd kwam en Johannes werkte thuis.
Ik heb wat aan prijsvragen gedaan, maar had niet zoveel zin dus deed kalm aan en ruimde wat op in forum en deed administratieve taken in het forum.
Ik heb Monique geprobeerd te bellen maar die was er niet, du meteen San gebeld en die was er wel en met haar heerlijk zitten praten ik hoorde van San waar Monique was dus meteen sms gestuurd naar Monique en ik hoop op goed nieuws binnenkort.
San en ik kletsten over van alles en dat is fijn, jammer genoeg kan ik niet bij haar feest zijn komend weekend, maar we spreken snel een keer apart af.
Het was heerlijk haar weer te spreken en na San belde Natasja ook nog even dat was erg gezellig en wij rebben het uitgebreid gehad over de Canta, tja het wordt steeds meer realiteit dat ik straks een autootje heb, erg spannend.
De post kwam en ik kreeg drie kleine pakjes in de bus en ben helemaal blij 2 boeken gewonnen en het Wii spel Mario & Sonic op de Olympische Spelen hier ben ik erg blij mee.
image001
Johannes en ik hebben dus later in de middag me teen even heerlijk zitten spelen, er zitten vele spellen in en het is erg mooi gemaakt, hier gaan we veel plezier aan beleven.
In de avond wat tv gekeken en uiteraard de hype rond de vermissing van Milly B. een meisje van 12 jaar dat al een week wordt vermist en dan vandaag meld er iemand zich een meneer die ook nog politie agent is in Rotterdam Rijnmond en er wordt meteen gezocht in de tuin.
Alles gaat dan snel de familie woont er tegenover en krijgt slachtofferhulp en de media vreet zich erin vast, een mannier waarvan ik denk mensen hou je in wacht de feiten af denk eens aan de familie.
Iedereen wil de eerste zijn en de geruchte komen als een stortbui over Twitter en mensen bedoelen het vast allemaal goed, maar wacht nou eerst eens rustig af wat men officieel bekend maakt en gun de familie even een moment om het allemaal te bevatten.
Ik kijk, lees en luister en automatisch denk ik terug aan de periode dat Coby zoek was een volwassen vrouw en die situatie was toch iets anders dan nu maar het roept herinneringen op, toen zij werd gevonden al die onzekere uren die er nog waren en de speculaties die later niet klopte zijn echt zwaar geweest.
Kreeg net een mail dat er al een condoleance register is geopend op internet, iedereen tekent er nu al en ik vind het erg voorbarig, ik wens de familie en nabestaande heel veel sterkte in de komende uren en hoop dat ze snel duidelijkheid zullen krijgen, want onzekerheid is heel; erg zwaar.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Veel leuke post

  1. San schreef:

    Vreselijk nieuws, mijn gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en buren van Milly.

    Het was fijn je weer te spreken. Gefeliciteerd met je gewonnen boeken en veel plezier met je nieuwe spel.

  2. Barbera schreef:

    Hendrik heeft het spel ook. Die heeft hij slim losgepeuterd šŸ˜‰
    Die is er ook helemaal weg van

Geef een reactie