Gezellig dagje bij Twil

Zaterdag 13 Maart
Vanmorgen lekker uitgeslapen tot half 10 en dat vonden we erg prettig, rustig eerst aan de koffie.
Daarna spullen gepakt en vertrokken, eerst even tussenstop bij reptielwinkel voor voedsel reptielen en toen door naar Rheden.
We gingen dagje naar Twil, Twil heeft een Wii & Wii-Fit Plus gekocht via mij en die gingen we even brengen en omdat ze binnenkort jarig is (nou ja mei) heb ik meteen leuk spel voor haar als cadeau meegenomen.
We hebben de Wii uitgepakt en aangesloten, zover nodig uitgelegd en toen spelen maar! Twil kreeg van ons het spel Jewel Master: Cradle of Rome, erg verslavend spel als je er van houdt.
Het is het soort spel dat zij welk erg leuk zal vinden, het was zo gedaan en ik hoop dat ze heel vedel plezier zal hebben van haar aanschaf!
Johannes deed nog een en ander op haar Apple Notebook, ik ben geen MAC fan, maar is wel mooi systeem en er moest nu iets op geïnstalleerd worden zodat de filmpjes en live tv kan zien op de laptop end at is Johannes uiteraard gelukt.
We kregen een heerlijke lunch voorgeschoteld met lekkere broodjes, salades, verse veldsla, matzers, kaas en noem maar op we hebben heerlijk genoten en het was uiteraard ook erg gezellig.
Naast alles wat we er gingen doen ook gewoon lekker zitten praten met elkaar en tegen half 6 zijn we weer op weg naar huis gegaan.
Het was super gezellig Twil en we wensen je heel veel plezier met je Wii en geef een gil als je er niet uitkomt of als een topscore hebt gehaald.
Wij waren kwart voor 7 weer thuis, lekker gegeten en de tv aangedaan
Mijn moeder was langs geweest toen wij weg waren, maar heeft sleutel en heeft een buzzpakketje achter gelaten.
image001
Ik buzz al langer en nu doet zij het ook en zij mocht de maggi wokblokjes buzzen en ik doe met haar mee, bedankt Moeders voor de pakketjes en ik zal de andere 2 zsm doorgeven.
Het was een lekkere dag en nu ga ik snel douchen en bed in hoogste tijd.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie