Op weg naar Lenteweer

Vrijdag 26 Februari
Vroeg op vandaag was Sjoerd er weer en huisje is nu lekker aan kant, meteen gezellig gekletst en zoals altijd koffie gedronken.
Dieren verzorgt, veel aan prijsvragen gedaan en wat administratie bijgewerkt.
Ik ben even lekker met de scootmobiel naar centrum gereden wat inkopen doen en meteen door naar Fysio voor gesprek met Rutger, mijn begeleider en we gaan vanaf maandag weer beginnen en zien wel wat er kan en nog lukt gewoon eer opbouwen.
Thuis even een lunch gemaakt brood met soep en Johannes werkte thuis dus gezellig samen gegeten.
Het is best lekker buiten, okay beetje regen en veel wind, maar het is nu wel weer 8 graden en dat is toch wel even veel beter dan sneeuw en temperaturen onder 0!
Om nu een heerlijke lente te kunnen krijgen zullen we met herfstweer omschakelen van winter naar heerlijke lente en ik ben er helemaal klaar voor.
Ik ben aan het kijken wat ik met de lege bak van Gerbil witje ga doen, opruimen, iets anders erin en zo ja wat en hoeveel, maar ben er nog niet helemaal uit.
Witje overleed 23-2 en was de laatste van onze Mongolische Gerbils, nu hebben we enkel nog een Pluimstaart Gerbil Max.
San heeft ook nog gebeld en met haar even lekker zitten kletsen, was weer erg fijn.
Ik kreeg antwoord op een mail die ik heb gestuurd, ik was al bang voor dit antwoord, maar hoopte zo van harte dat het anders zou zijn, maar helaas niet dus.
Het gaat om een mail van de ex-pleegmoeder van Lianno, zij is nu alleen met de twee meiden en nu Coby er niet meer is heb ik haar gevraagd hoe nu verder, gezien Lianno hun toch als een soort onderdeel van zijn leven ziet na 4 jaar bij hun gewoond te hebben.
Lianno maakt sinds April 2009 geen onderdeel meer uit van hun gezin en als je uit een pleeggezin gaat ga je ieder verder met je eigen leven, je eigen weg, maar hier ging het zo anders Coby en Lianno waren zo hecht dat het voor beide erg moeilijk was om los te laten en er bleef dus contact bestaan.
Coby is niet meer bij ons en dus blijft de andere pleegmoeder over met de zusjes en zij ziet de dingen anders en staat er anders in en hoewel ik haar ook ergens wel begrijp, vind ik het heel erg moeilijk om Lianno te moeten gaan vertellen dat hij hun niet meer zal zien, geen bezoek en dat ieder zijn eigen weg zal gaan vanaf nu.
Lianno vraagt elke keer nog naar zijn zusjes (voor hem zijn ze dat) en ik zal van de week gaan overleggen hoe we dit nieuws aan hem gaan vertellen.
Ik heb nog wat zitten spelen met Nintendo DS, tv gekeken en lekker bezig geweest en nu is het laat en ga ik lekker douchen en mijn bed opzoeken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Op weg naar Lenteweer

  1. San schreef:

    Wat erg die mail. Heel veel sterkte!

Geef een reactie