Lianno heeft een eekhoorn gekocht

Maandag 22 Februari
Johannes stond om 7 uur op en ik m half 8 en Lianno bleef zoals afgesproken gewoon op zijn kamer, toen Johannes vertrok naar zijn werk heeft hij uiteraard wel even dag gezegd en toen was Lianno druk met Dokter Bibber aan de slag.
Johannes ging eerst naar Amsterdam en daarna door naar België en dus lange dag en zou pas heel laat thuis zijn.
Lianno wilde boven blijven spelen met lego en pas rond half 10 kwam hij spontaan aangekleed naar beneden om te ontbijten, net toen ik dacht toch zo maar eens roepen, maar dat hoefde dus niet meer.
Gezellig samen even ontbeten en daarna op de Wii Mario kart gedaan en ook nog wat aan zijn voetbalplaatjes boek gewerkt en de rest van de ochtend surfte hij over kinader sites en speelde hier en daar een spelletje.
Toen samen geluncht en zitten praten over serieuze zaken en toen kwam zijn moeder en samen gingen ze door de regen naar het centrum pasfoto’s maken, ID kaart aanvragen en cadeau voor Oma kopen en langs een speelgoed winkel, heerlijk middagje samen in de stad.
Maar alles ging weer eens anders want rond half 3 waren ze al terug ze kon hier geen ID kaart aanvragen want Lianno staat ingeschreven in Zeist, daar was ik dus al bang voor en ik had er nog zo over gebeld kan dat hier ja hoor dat moet u in Lelystad doen, nou nee dus pffff.
Goed ik nam de pasfoto’s aan en we bedenken wel een oplossing hiervoor en zij gingen alsnog samen winkelen en kwam toen tegen half 4l weer thuis helemaal nat geregend, maar enthousiast.
Lianno had mooi cadeau voor Oma en voor zichzelf zo’n vies potje slijm speel spul brrr en een FurRealFriends Eekhoorn, die had hij van zijn eigen zakgeld gekocht en daar is hij dus weer apentrots op.
image001

Na wat te hebben gekletst ging hij met zijn moeder boven nog even samen een huis voor de eekhoorn bouwen van lego, deze is mooi geworden en toen was bezoek om.
Jeanette ging naar huis, Lianno deed zijn rust halfuurtje op zijn kamer en ik kookte eten en jawel Lianno was in slaap gevallen moest hem dus wakker maken voor het eten.
Samen gegeten en Lianno vond het maar niets dat Johannes er niet bijwas, maar ja dat gebeurt wel vaker dat ik alleen eet en hij snapt het wel, maar daarom vind hij het nog niet leuk.
Na het eten samen met e Nintendo DS bezig geweest en we hebben de lijst afgemaakt van de missende voetbalplaatjes en alle dubbele mooi gesorteerd,
Lianno lekker laten douchen en om even 20.00 uur lag hij er al hij was ook erg moe en lag al te gapen voor ik de kamer uit was vielen zijn oogjes al dicht.
Ik ben even mijn mail gaan doen, wat tv gekeken en Johannes belde dat hij rond half 11 thuis zou zijn dus even opgewacht en kort zitten praten en nu ga ik snel douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Lianno heeft een eekhoorn gekocht

  1. San schreef:

    Wat leuk die eekhoorn. Veel plezier ermee!

  2. Sas schreef:

    Wat gaaf die eekhoorn zeg! Zou ik zelf nog wel willen hebben hahaha

    Wat leuk Moon dat je zo voor Lianno zorgt en hem zo vermaakt, verdiend ie wel!

    xx

Geef een reactie