Kabinet op de rand van afgrond en Lianno is hier voor de vakantie

Vrijdag 19 Februari
Vanmorgen vroeg op, Johannes werkt thuis en Sjoerd kwam het huisje doen, dus gezellig druk is huis.
Heb de dieren verzorgd, mail gedaan, prijsvragen ingevuld en besloten dat als er geen nieuwe sneeuw komt dit weekend we volgende week weer eens gaan bellen met Fysio en vanaf maart weer gaan beginnen, hoogste tijd weer lijkt me zo.
De hele winterperiode en alle stress zijn achter de rug en de schade moet worden herstelend, min lijf is stijf en ik was 25 kilo afgevallen en weer 20 kilo aangekomen en ben alweer begonnen met afvallen en er is nu al weer 6 kilo af, maar ik weeg nu nog steeds 109 kilo en dat moet weer naar onder de 100 kilo.
Daar gaan we nu weer aan werken en dat doen we door dieet en trainen dus we gaan er weer tegenaan en het zal in de vakanties minder zijn omdat dan Lianno er is maar er blijven genoeg dagen over om hard te trainen.
Ik kreeg ook een mail van Fysiotherapeut en dat was erg leuk want hij is vader geworden en mailde een link voor foto’s en filmpjes, gefeliciteerd met jullie kleine mannetje.
Verder veel tv gevolgd zeker ivm de crisis in de Den Haag en het kabinet zal gaan vallen, dat kan gewoon niet anders meer vraag is alleen wanneer.
In de middag naar Zeist gegaan om Lianno op te halen en hij was helemaal blij en ongeduldig, hij was namelijk al de hele dag vrij maar wij konden niet eerder, Johannes moest gewoon werken.
Onderweg zijn we via de MC-drive een happy meal gaan halen en snel naar huis en heerlijk voor de tv gegeten.
Nog lekker met Lianno zitten kletsen, zijn eigen site bekeken en samen wat dingen in zijn levensboek ingevuld, zijn levensboek is een boek speciaal voor kinderen in pleegzorg of tehuis en daarin vermelden ze alle belangrijke dingen over de kinderen zoals een verjaardagskalender, wie de familie is, welke scholen ze zaten enzovoort, erg mooi.
Toen was het tijd om Lianno te laten douchen en naar bed te brengen, wij zijn nog even naar beneden gegaan wat tv kijken voornamelijk nieuws en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.
Het kabinet staat op het punt in elkaar te storten, maar is nog niet gebeurt zal wel gebeuren als ik slaap.
Ik vind het goed, want dit kan gewoon niet langer doorgaan niettemin hou ik mijn hart vast voor de nieuwe verkiezingen want of daar veel goeds uitkomt geen idee.
Hoop dat er veel mensen zullen gaan stemmen, want nu hoor je veel mensen commentaar geven en als je dan vraagt heb je gestemd is het nee, en ik heb zoiets van als je niet stemt heb je ook geen recht tot klagen of zeuren.
Ik vrees ook dat er nu zo’n grote versplintering ontstaat in de politiek dat er geen kabinet van eenheid meer te vormen zal zijn, dat is slecht voor ons land.
Maar goed nu eerst slapen en morgen zien we wel weer………..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Kabinet op de rand van afgrond en Lianno is hier voor de vakantie

 1. Linda Molenaar schreef:

  Dag Lianno,

  Wat leuk dat je in je vakantie lekker bij je oom en tante mag logeren.
  Ik ga vandaag weer een stapel voetbalplaatjes voor je op de post doen, zodat je die lekker in je vakantie kan inplakken.
  Lieve groetjes Linda Molenaar.

 2. San schreef:

  Fijn weekend, geniet van elkaar!

  Liefs van San

Geef een reactie