Rien van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Maandag 15 Februari
Allereerst Rien van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
image001
Vanmorgen vertrok Johannes naar Amsterdam en ik bleef weer op bed liggen tot een uur of 9, het wordt echt tijd voor lente.
Dieren verzorgd en de bakken schoongemaakt, gesproeid en eten gegeven, vissen en dan vooral de algeneter blij met zijn stuk komkommer.
Huisje gerommeld, stofzuigen, dweilen en opruimen zoals de post.
Ik heb eindelijk de tijd genomen om onze homepagina helemaal bij te werken en dat was heel wat werk want door de overstap naar Windows 7 had ik allemaal corrupte bestanden, maar goed alles staat er weer op en is helemaal up to date.
Mijn bureau uitgemest en opgeruimd en uiteraard veel OS winterspelen geluisterd en gekeken, maar de 500 meter mannen zal ik niet live zien veel te laat helaas.
Bureau Jeugdzorg belde en deelde ons mede dat ze de papiermolen zijn begonnen om ons officieel de pleegouders voor weekend en vakanties van Lianno te maken en we gaan bij volgend huis bezoek (3-3) alles inplannen en in zomervakantie stonden al 2 weken gepland, maar hij komt langer en we zijn hier heel blij mee.
Lianno zal als het goed is een midweek op kamp gaan en wij gaan ook een midweek weg en de rest zullen we gezellig hier thuis zijn en ik heb nu al zin in de zomer.
Verder kreeg ik een leuke winmail van Mediazine (dat is het tijdschrift van de Mediamarkt) ik heb namelijk een Philips Sonicare for kids HX6311 gewonnen en daar zijn we blij mee.
Tegen de avond Burrito’s gemaakt en heerlijk gegeten met Johannes en samen tv gekeken en genoten van de Tokeh Gekko die in de schemering tevoorschijn komt.
Zoals ik al zei geen live schaatsen voor mij veel te laat et begint pas om half 1 en het is nu 2300 uur en wij gaan douchen en ons bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Rien van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  1. San schreef:

    Geweldig nieuws dat Lianno in de zomervakantie langer mag blijven 🙂

Geef een reactie