Koperen huwelijk vader & Yvon

Woensdag 30 December
Vandaag stond ik gewoon weer om half 8 naast mijn bed, eigenlijk wel lekker zo vroeg steeds kan ik meer doen.
Ik keek naar buiten en welja er ligt weer een pak sneeuw van ongeveer 5 cm en alles was weer mooi wit, precies zoals men had voorspeld.
Buurman Jaap heeft heel aardig veel sneeuw geruimd ook ons straatje helemaal schoon en van de parkeerplaats tot aan zijn huis (laatste in rij) een heel pad gemaakt en daarna nog bij de oudere buren ook hun straatje gedaan, echt super zo’n buurman, Bedankt Jaap!
Vandaag deed ik wat was wegwerken, huisje opruimen en dieren verzorgen en prijsvragen uiteraard, maar ik begon met mijn telefoonlijstje Monique was er helaas niet, San was ook weg en dus was ik snel klaar met de vriendinnen en heel dom was ik vergeten dat ik Natasja nog zou belle sorry mies bel je snel hoor.
Ik belde ook even Twil om haar een goed uiteinde toe te wensen en dat was erg gezellig en ook Ina hebben we even gebeld en bij gekletst.
We hoorde van Ina dat Tante Netty op 2e kerstdag is overleden op 93 jarige leeftijd, we hadden weinig of geen contact, maar het was wel een leuke vrouw en Ina gaat morgen naar haar crematie , wij sturen een kaartje en Ina zou de bloemen voor ons regelen, bedankt daarvoor Ina.
De post bracht mijn 5 nieuwe boeken dus de leesmarathon gaat beginnen en ik ben al op 1/3 van het gewonnen boek en dat is spannend.
Verder hoorde we vandaag dat Lianno ook oud & nieuw bij ons komt vieren, we halen hem morgen op en brengen hem dan zaterdagavond terug, na zijn bezoek met zijn moeder.
Hier zijn we erg blij mee en mede daardoor hadden we het infuus van morgen verzet naar vanmiddag.
Mijn vader belde nog even en tja dan hoor je dus dat je glad vergeten of niet bij stil gestaan maar vandaag dis het feest bij hun want mijn vader en zijn vrouw hebben hun koperen huwelijksfeest vandaag, 12,5 jaar getrouwd.
image001
Mijn vader had ook goed nieuws, hij is tijdens kerst zeg maar bijna 2 kilo aangekomen, hij kan stokbrood, zalm en paling binnen houden en dat si goed nieuws, zo kan hij toch iets eten, aansterken en nog er van genieten ook.
Toen kwam Jop en begon het infuus, Jop kreeg van ons vandaag pas zijn kerstpakket en was er erg blij mee, tijdens infuus deed Johannes even boodschappen bij de AH.
Het infuus was tegen 7 uur klaar en we hebben heerlijk met zijn drietjes zitten eten en het was zoals altijd erg gezellig met Jop.
Na het infuus even bijkomen en toen zijn we naar Sjoerd gegaan zijn pc had vreemd probleem en dat bleek erger dan we dachten dus hij brengt hem zsm even en dan gaan wij hem even hier opnieuw instaleren voor hem.
Toen Johannes en Sjoerd met de pc bezig waren zaten Dien en ik gezellig te kletsen en belde hun dochter Lotte vanuit Frankrijk op en hebben we via de luidspreker gezellig zitten kwekken.
Alles gaat prima met Lotte, haar man, dochter Isa en de kleine knul Sil, blij dat te horen.
Daarna naar huis gegaan en we moesten stukje door de sneeuw lopen en Dien aan de ene kant en Johannes aan de andere ging het prima, voelde me heel grappig aan beide zijde iemand als steun.
Nog even wat koffie gedronken, tv aan en achter de pc en nu ga ik lekker douchen en slapen, maar eerst nog even een gave foto van de drie kanjers, het gaat erg goed met ze Smockey weegt 5 kilo, Kuifje weegt 5,2 kilo en Gizmo 4,1 kilo dus die begint nu weer aan te komen en groeit goed op het moment en daar zijn we erg blij om.
Ze zitten hier samen op de stoelen uit de auto, die lagen in huis omdat we grote doos mee moesten nemen en dan is het veel ruimer zonder de stoelen en tja dat is interessant voor de kanjers en dus zaten ze binnen enkele minuten allemaal er boven op.
image002

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie