Mooie pannenset gewonnen

Maandag 14 december
Vandaag werden we iets te laat wakker, na heerlijk weekend en weinig slaap wil dat wel eens gebeuren, goed Johannes meten beneden aan het werk gegaan.
Ik heb de dieren verzorgd en ben druk aan de gang gegaan met de prijsvragen en dat wordt goed beloont vandaag.

Ik vind dit een erg mooie prijs en ik won hem via de advents kalender van Supermarkt de Lidle, ook kreeg ik een BNN Scheurkalender 2010 binnen.
De rest van de dag lekker bezig geweest en ook even heerlijk met maatje Jan bij zitten kletsen op MSN, tot ik naar de huisarts moest.
Ik moest tussen 1500-1800 uur de laatste vaccinatie halen van de Mexicaans Griep en jeeee wat was het koud buiten, dikke jas, sjaal en snowboard handschoenen zouden me wel warm houden, nou mooi niet.
Het was niet zo druk gelukkig en was zo weer buiten haalde snel wat geld uit de muur en door naar de groenteboer voor perssinaasappels en mandarijnen en heel snel naar huis.
Eenmaal thuis liep ik te klappertanden, handen helemaal gevoelloos gevolgd door heftige steek pijn fijn hoor winterhanden en mijn benen ijskoud, tja stilzitten in deze kou met dat gore windje is echt geen humor en het heeft me heel de avond gekost om weer op temperatuur te komen en dat houdt in dat ze mij niet meer naar buiten krijgen in mijn scootmobiel als het onder 0 is.
Na het eten lekker tv gekeken en wat zitten lezen, Johannes had nog wat werk liggen en vulde daarmee zijn avond op.
Mijn arm is weer helemaal gevlekt rood, een dikke harde plek en het is stijf, maar goed we zullen het de komende dagen wel weer merken.
Het is nu net 2200 uur en ik ga lekker mijn lijf opwarmen onder de douche en dan bed in……..
nog 11 dagen voor kerst en nog 10 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen…………

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie