Lekker nieuws uit Rotterdam

Woensdag 10 december
Vanmorgen vroeg op want we moeten op tijd de deur uit, ik heb een gesprek in Erasmus MC te Rotterdam.
Na wat koffie snel de deur uit en pff heel de auto bevroren kostte wat moeite om de deuren open te doen, maar dat lukte en dan krabben en spuiten.
Rond 9.15 uur vertrokken we dan op weg naar Rotterdam en we kwamen er redelijk goed door, tegen 11 uur waren we in de parkeergarage, wat een ramp dat ding zeg……..45 minuten rond rijden en eindelijk een lege plek.
Ik kwam dus mooi 15 minuten te laat boven, maar dat gaf niet en we deden de spier testen, spraken over van alles en nog wat.
Toen hebben we in het dossier gekeken naar het verloop van mijn ziekte tussen 31 januari 2005 tot half 2007. (18 maanden trial en placebo) het verloop was op een aantal plaatsen zichtbaar slechter en het geheel achteruit gegaan.
Toen legde we de metingen van vandaag er naast en tot mijn stomme verbazing zit ik met de resultaten weer op niveau van 31-1-2005 of beter, op één meting maar slechter en dat is voor ons logisch, maar goed dit houdt in dat het medicijn dus wel degelijk iets lijkt te doen.
Ik merk het zelf in mijn dagelijks leven niet echt, maar ja je past je ook aan met je gedrag aan wat je kan en neemt geen risico’s, dus nu is het bewijs er dat het medicijn voor mij toch al een kleine verbetering lijkt te brengen.
Ik kijk uit naar toekomstige metingen om te zien of dit doorzet of dat het toch maar tijdelijk is, het is een nieuw middel en tevens nieuwe techniek en er is dus weinig bekend en ik wil mezelf niet teleurstellen, maar het is wel heel goed nieuws voor nu.
Na dit nieuws nog even bloed geprikt en in potje geplast om daar ook onderzoek naar te alten doen en verder zal ik naar de orthopeed moeten ivm heup, rug en bekken.
Johannes was mee en toen we klaar waren zijn we naar het restaurant gegaan wat eten en drinken halen voor onderweg en op naar Lelystad.
We waren om half 4 weer terug en meteen maar even naar de winkel gegaan zodat we deze week klaar zijn.
Thuis gekomen de dieren verzorgd en eten gemaakt, even Monique gebeld om te kijken hoe het met Marc ging en vertellen hoe het mij vergaan is.
Daarna heb ik met Johannes samen de buren hun kerstkaart bezorgd, dat is dus ook klaar.
Nog even wat op de pc doen en dan ga ik zo douchen en bed in want nu ben ik toch echt wel op.
Morgen ook weer vroeg op want Johannes gaat voor het werk naar Rotterdam.


Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie