The Christmas Channel is weer in de lucht

Donderdag 11 december
Vandaag vroeg opgestaan en Johannes moest naar Rotterdam en zou na de spits zo half 9 en 9 uur gaan rijden maar door de vele ongelukken was het overal erg druk en zeker bij Rotterdam dus ging hij pas om half 10 rijden en kwam er daardoor redelijk doorheen.
Ik was druk bezig met de kerst kaarten in orde maken, heel werkje en gezien het teveel schrijfwerk is heb ik alles geprint op etiketten, mijn polsen kunnen het gewoon niet aan dus geen probleem dan maar zo.
Het gesprek van de dag was toch wel de resultaten uit Rotterdam, tja ik durf niet te hopen ik wacht dus wel af, maar het is positief en dat is heel belangrijk.
Ik heb ook een afspraak ontvangen van burro Pleegzorg in verband met bezoekregeling met Lianno Angelo en deze is volgende week al, spannend hoor.
Ik heb de dieren verzorgd, huisje gedaan en heel veel prijsvragen zitten invullen en inhalen, forum opruimen kortom lekker bezig geweest.
Mijn broertje kwam gezellig op de koffie en dat was gezellig en hij was zo lief om voor mij een pakket naar postkantoor te willen brengen, bedankt!
Dat scheelt me echt een hoop gedoe want even erheen in rolstoel is koud, nat en dan ben ik zo een half uur bezig.
UPC is echt supersnel we belden maandag dat de media box niet goed was en nu heb ik al een nieuwe en die doet het wel goed, gelukkig.
Hier ben ik dus heel blij mee want The Christmas Channel is alleen te beluisteren op de digitale radio en die draaien heel de dag heerlijke kerst muziek van alle tijden en soorten, ik geniet daar volop van.
Dus zodra ik uit bed kom zet ik die aan tot de tv gewoon aangaat.
In de middag wat gaan rusten en toen eten gaan maken en Johannes kwam tegen 8 uur weer thuis.
Het afvallen gaat goed van 114.8 nu 100.6 kg en we zijn dus op weg naar de magische onder de 100 kg grens en ik voorspel dat die dit weekend gaat komen.
Mijn Tante Wil belde en ze komt volgend weekend een nachtje logeren, das gezellig en dus kijken we er naar uit.
Gezellig samen eten en we hebben naar de tv gekeken de show over de voedsel banken.
Nu is het bedtijd en gaan we dus douchen en slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie